Energiplan tilbyr energianalyse, strøm og styringssystemer

Av Anders Rudlang den 02.01.2017 |

Del:

 

Energiplan kan tilby en unik totalleveranse for bedriftskunder: Energianalyse og energieffektivisering, strømavtaler og et avansert styringssystem for løpende oversikt og styring av energibruk.

Vi har egne energirådgivere som kan foreta analyse av ditt elanlegg, hvordan bedriften din bruker strøm og hva som kan gjøres for å redusere forbruk. Vi setter så opp hele energibruken for bedriften din i vårt system, med direkte uthenting av data som viser forbruk av strøm og nettleie, med variasjoner gjennom dag, uke og måned. Her kan vi f.eks. følge opp og unngå at du får effekttopper akkurat når strøm og nettleie er høyt priset. Proaktiv informasjon og rådgivning sikrer best totaløkonomi for din bedrift.

 

Les mer om dette her

 

   energistyringsverktøy_webbasert

Energistyring

Anders Rudlang

Skrevet av: Anders Rudlang

Anders Rudlang er daglig leder i Energiplan. Han har omfattende og mangeårig bakgrunn fra IKT og Energi. Anders er opptatt av å utvikle og levere avanserte løsninger og tjenester for effektivisering av energibruk i bedrifter og private boliger. Han arbeider med energistyring av energi fra strømnettet, smarte målere, Elhub, solcelleløsninger, batterilagring, elbil ladeløsninger og integrasjon av andre alternative energikilder.
false