Energiplan på Nordic EV Summit 2017

Av Anders Rudlang den 09.02.2017 |

Del:

Energiplan har i dagene 7.-8. februar deltatt på et av årets viktigste arrangement relatert til utvikling av infrastrukturen rundt el- og hybridbiler og neste generasjons transportløsninger.

Nordic EV Summit 2017 ble arrangert på Union Scene i Drammen, og Energiplan deltok aktivt sammen med sin partner på leveranse av ladeløsninger for EV’s (Electric Vehicles), EV-Box  som har hovedkvarter i Amsterdam, Nederland.  

Nordic EV summit 2017.jpgVED STANDEN: Anders Rudlang fra Energiplan sammen med Freerik Meeuwes og Hugo Pereira fra EV-Box, Nederland.

EV-Box er en av hovedsponsorene for arrangementet som trakk fullt hus begge dager og med en rekke prominente foredragsholdere fra myndighetene i Norden og fra de store internasjonale aktørene som Tesla, BMW og VW/Audi.

Solvik-Olsen: Vi satser videre på elbil

Vår norske samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gjorde et meget godt og solid inntrykk i sin presentasjon for en lydhør forsamling da han redegjorde for hvorfor Norge har satset så hardt på tilrettelegging av insentiver for å kjøpe og bruke elbil. Han gav også klare signaler om at det er enighet i regjeringen og det politiske Norge om å satse videre på disse insentivene.

foto samferdselsdepartementet.jpg
Solvik-Olsen: Alt ligger til rette for en fortsatt sterk økning i antall elbiler i Norge i de nærmeste årene. FOTO: Samferdselsdepartementet. 

Alt ligger derfor til rette for en fortsatt sterk økning i antall elbiler i Norge i de nærmeste årene. Dette medfører også at infrastruktur som ladestasjoner må bygges ut mye mer.  

LES OGSÅ: Lading av elbil - en utfordring i mange fellesanlegg

IMG_1887.jpg

LAD PÅ JOBB: Bjørn Kåre Kaslegard fra Energiplan sammen med en ladestasjon fra EV-Box ‘’Business Line’’. Praktisk med elbil-lading på jobben - bilen lader mens du jobber. 

Tilbyr ladeløsninger

Energiplan forhandler EV-Box’ produktserie i Norge og kan tilby ladeløsninger (ladeinfrastruktur) for bedrifter, borettslag, boligsameier, hoteller, butikker og offentlige parkeringsplasser m.m.

Etterspørsel etter elbilladeløsninger for kunder, beboere og ansatte vil bare øke i tiden som kommer. Bedrifter som eksempelvis kjøpesentre, hoteller, hyttegrender og konferansesentre vil ha store fordeler av å kunne tilby gode og profesjonelle elbil-ladetilbud til sine kunder, og sørge for å markedsføre dette. Dette blir også mer og mer viktig for dine ansatte. 

LES OGSÅ: Hvå må vi tenke på når bedriften skal tilby lading av el-bil? 

 

Elbillading på jobb og hjemme

I tillegg til produktserien ‘’Business Line’’ som består av nett-tilknyttede ladesystemer med muligheter både for prioritert lastbalansering av ladestrømmen samt avanserte betalingsløsninger som f.eks. kan løse utfordringene med betaling for bruk av ladestrøm i borettslag og boligsameier, kan vi også levere ‘’Home Line’’ som er spesielt tilpasset for installasjon hjemme i garasjen eller parkeringsplassen.

Energiplan og Ustekveikja Energi kan tilby en komplett portefølje av løsninger for den moderne og miljøbevisste bedriftskunde eller privatkunde som omfatter:

-          Strømleveranse

-          Solcelleløsninger m/plusskunde tilbud

-          Lokale batteriløsninger

-          Ladeløsninger for elbil

-          Energistyringssystem som knytter det hele sammen og gir oversikt og kontroll

 

En

elbil elbil-lading Nordic EV Summit

Anders Rudlang

Skrevet av: Anders Rudlang

Anders Rudlang er daglig leder i Energiplan. Han har omfattende og mangeårig bakgrunn fra IKT og Energi. Anders er opptatt av å utvikle og levere avanserte løsninger og tjenester for effektivisering av energibruk i bedrifter og private boliger. Han arbeider med energistyring av energi fra strømnettet, smarte målere, Elhub, solcelleløsninger, batterilagring, elbil ladeløsninger og integrasjon av andre alternative energikilder.
false