Energiplan på Nordic EV Summit 2018

Av Jan Eskestrand den 05.01.2018 |

Del:

Energiplan deltok 1. – 2. februar på Nordic EV Summit 2018: årets viktigste arrangement relatert til utvikling av infrastrukturen rundt el- og hybridbiler og neste generasjons transportløsninger.

Nordic EV Summit 2018.png

Nordic EV Summit 2018 ble i år arrangeres på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo, der Energiplan deltok på stand sammen med vår partner på leveranse av ladeløsninger for elbil, EV-Box. Se promovideo fra arrangementet her: 

 

Møt oss ved standen

Vi hadde gleden av å møte mange hyggelige mennesker ved standen vår, der vi snakket om hva vi tilbyr. Til deg som ikke hadde anledning til å delta her, har vi satt sammen denne ressurssiden for lading av elbil. Her svarer vi generelt på mange stilte spørsmål knyttet til lading av elbil i bedriften og i borettslag, samt hvordan vi løser utfordringer knyttet til dette. 

Nordic EV summit 2017.jpgVED STANDEN: Anders Rudlang fra Energiplan sammen med Freerik Meeuwes og Hugo Pereira fra EV-Box, Nederland fra 2017-arrangementet. 

LES OGSÅ: Slik tilrettelegger Energiplan for elbillading i næringsbygg og borettslag.

Årets program

Screenshot 2018-01-05 10.15.18.png

I 2018 var en rekke prominente foredragsholdere fra myndighetene i Norden og fra de store internasjonale aktørene som Tesla, BMW og VW/Audi invitert. I 2017 gjorde samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen et meget godt og solid inntrykk i sin presentasjon, der han lovet fortsatt satsning på elbil fra myndighetsnivå.  

– Norge er det landet som trolig har uttrykt det mest ambisiøse målet: At vi ikke kommer til å selge noe annet enn nullutslippsbiler etter år 2025. Det er bare 7 år til, sier generalsekretær i Norsk elbilforening, Christina Bu i forkant av 2018-arrangmentet.  

christina bu.jpeg
– Det er en ambisiøs målsetting vi har satt oss her i landet, sier generalsekretær i Norsk elbilforening, Christina Bu, som likevel er sikker på at målet om å bare selge nullutslippsbiler etter år 2025 vil være gjeldende om 7 år i Norge. Foto: elbil.no

foto samferdselsdepartementet.jpg
Solvik-Olsen Nordic EV Summit 2017: Lovet å satse videre på elbil. – Alt ligger til rette for en fortsatt sterk økning i antall elbiler i Norge i de nærmeste årene, sa han i fjor. FOTO: Samferdselsdepartementet. 

 

IMG_1887.jpg

LAD PÅ JOBB: Bjørn Kåre Kaslegard fra Energiplan sammen med en ladestasjon fra EV-Box ‘’Business Line’’ under fjorårets Nordic EV Summit. Praktisk med elbil-lading på jobben - bilen lader mens du jobber. 

Tilbyr ladeløsninger

Energiplan forhandler EV-Box’ produktserie i Norge og kan tilby ladeløsninger for elbil (ladeinfrastruktur) for bedrifter, borettslag, boligsameier, hoteller, butikker og offentlige parkeringsplasser m.m.

Etterspørsel etter elbilladeløsninger for kunder, beboere og ansatte vil bare øke i tiden som kommer. Bedrifter som eksempelvis kjøpesentre, hoteller, hyttegrender og konferansesentre vil ha store fordeler av å kunne tilby gode og profesjonelle elbil-ladetilbud til sine kunder, og sørge for å markedsføre dette. Dette blir også mer og mer viktig for dine ansatte. 

LES OGSÅ: Hvå må vi tenke på når bedriften skal tilby lading av el-bil? 

 

Elbillading på jobb og hjemme

I tillegg til produktserien '’Business Line''’ som består av nett-tilknyttede ladesystemer med muligheter både for prioritert lastbalansering av ladestrømmen samt avanserte betalingsløsninger som f.eks. kan løse utfordringene med betaling for bruk av ladestrøm i borettslag og boligsameier, kan vi også levere ‘’ELVI'' som er spesielt tilpasset for installasjon hjemme i garasjen eller parkeringsplassen.

 

En

elbil elbil-lading Nordic EV Summit

Jan Eskestrand

Skrevet av: Jan Eskestrand

Jan Eskestrabd er markedsansvarlig i Energiplan. Han har erfaring fra ulike lederstillinger i virksomheter som IBM, Orkla, Assa Abloy, BergHansen Reisebureau, Tieto, Mercuri Urval, Merit Consulting, Weibull, Mosaique og OMS Norway.
false